Vergaderruimte Utrecht

The way we work today

VERGADEREN IN UTRECHT DOE JE BIJ CREATIVE VALLEY

Ben je op zoek naar een goede vergaderlocatie in Utrecht? Direct naast Utrecht Centraal Station is Creative Valley Collectiv gevestigd, een vergaderlocatie die bijzonder geschikt is voor alle soorten vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten in Utrecht. Door de ligging, pal aan het Stationsplein van Utrecht Centraal Station, is Creative Valley Collectiv zeer goed bereikbaar.

 

VERGADERCONCEPT IN UTRECHT​

Als wij een vergadering voor je organiseren draait alles om jou en jouw wensen. We luisteren heel goed naar wat jij verwacht om vervolgens te zorgen dat jij precies dat krijgt én meer:

VERGADERRUIMTE IN UTRECHT RESERVEREN​

De vergaderruimtes van Creative Valley Collectiv beschikken over:

Een geschikte vergaderzaal in Utrecht vind je bij Creative Valley

Wanneer je een vergaderlocatie in Utrecht zoekt, biedt Creative Valley Collectiv een fijne plek voor jouw vergadering. Door onze kennis en ervaring in hospitality & events weten wij precies waar je behoefte aan hebt tijdens je vergadering in Utrecht.

Twijfel je nog? Lees dan wat onze gasten over ons zeggen.

Previous
Next

Meer informatie over onze vergaderlocatie in Utrecht?

Met Creative Valley kun je alle kanten op. Letterlijk. We zitten met twee vestigingen midden in het midden van het midden van Nederland. Onze vestiging op Business Park Papendorp ligt pal op het kruispunt van de A12 en A2; het is daarmee het best bereikbare kantorenpark van Nederland. En onze vestiging op station Utrecht CS ligt letterlijk aan het OV knooppunt van Nederland: je stapt zo uit de trein, tram of bus Creative Valley binnen.